Loading...

Elektrische hulpaandrijvingen

MEENEEMBARE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE ELEKTRISCHE HULPAANDRIJVINGEN VOOR HANDBEWOGEN ROLSTOELEN

alber twion

DE SNELSTE EN LICHTSTE HOEPELONDERSTEUNING

Efficiënt, smart en veel rijplezier...dat is in een notendop de lichte en snelle twion-hoepelondersteuning voor de actieve rolstoelgebruiker. De wielen zijn met een gewicht vanaf slechts 6 kg per stuk incl. accu echt lichtgewicht te noemen. De compacte en stille wielen zorgen voor een ondersteuning met een snelheid van max. 10 km/u. Met het optionele Mobility Plus Pakket kan de gebruiker via een smartphone direct met de twion wielen communiceren.

Whatch Video

alber e-motion

ONDERSTEUNING BIJ HET HOEPELEN MET THERAPEUTISCHE VOORDELEN

De Alber e-motion is een hoepelondersteuning met hetzelfde principe als bij een elektrische fiets: de elektrische motoren, die in de wielnaven zijn geïntegreerd, ondersteunen de hoepelbeweging van de rolstoelgebruiker. Het kost daardoor minder inspanning om langere afstanden af te leggen. De gebruiker blijft op deze manier actief en zelfstandig. Ook worden spieren en gewrichten minder belast. De mate van ondersteuning van de e-motion is per wiel instelbaar.

Whatch Video

alber e-fix

MAAK VAN JE HANDBEWOGEN ROLSTOEL EEN ELEKTRISCH EXEMPLAAR

Klein, licht en wendbaar. De e-fix maakt van een handbewogen rolstoel een elektrische rolstoel en zorgt voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid voor de gebruiker. De e-fix is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes en gemakkelijk inde auto te vervoeren doordat de e-fix zeer licht en compact is. De kleine Li-Ionen accu is met slechts 2 kg extreem licht en met een breedte van 8 cm erg smal.

Whatch Video