Loading...

Hjælpemotorer

HJÆLPEMOTORER TIL KØRESTOLE

ALBER TWION

DEN HURTIGSTE OG LETTESTE HJÆLPEMOTOR

Effektiv, smart og sjov at køre med – det er nøgleordene for den letteste og hurtigste hjælpemotor, Alber twion. Den støjsvage direkte kraftoverføring sikrer høj manøvrerbarhed, og den nemme håndtering gør det muligt at køre hele 10 km/t. Hjulene vejer blot 6 kg inklusive batterier. Med Mobile Plus-pakken, der fås som ekstraudstyr, får du glæde af endnu flere funktioner i twion App og kan kommunikere direkte med twion-hjulene via din smartphone.

SE VIDEO

ALBER E-MOTION

MANUEL FREMDRIFTSHJÆLPEMOTOR MED TERAPEUTISKE FORDELE

Alber e-motion fusionerer aktiv mobilitet med terapeutiske fordele. Selv kørestolsbrugere med nedsat styrke kan komme selvstændigt rundt med hjælp fra e-motion. Med fjernbetjeningen kan du tænde og slukke for e-motion fra opret siddestilling, og valgmuligheden mellem to effekttrin sikrer dig optimal kørekomfort – som er tilpasset nøjagtigt efter dine personlige mobilitetsbegrænsninger og behov.

SE VIDEO

ALBER E-FIX

GØR DIN MANUELLE KØRESTOL ELEKTRISK

Lille, let og hurtig. Med e-fix kan du forvandle din manuelle kørestol til en let, elektrisk kørestol. Det er så nemt at styre din kørestol med e-fix, at du vænner dig til den næsten med det samme, da du oplever en fremragende komfort takket være den kompakte styreenhed. På det tydelige, baggrundsbelyste farvedisplay har du oversigt over alle vigtige oplysninger, og de to støjsvage, men kraftfulde drivenheder gør det muligt at vende på stedet, manøvrere på meget lidt plads og forcere skråninger sikkert og effektivt. Den lille Li-Ion-batteripakke er nem at håndtere, da den vejer blot 2 kg og er 8 cm bred.

SE VIDEO