Küschall logo

UNLIMIT
YOUR WORLD

Vi tror att allt är möjligt när man har kraften och energin. Vi vill att du ska leva ett aktivt liv och ha drivkraften att inte ge upp när man stöter på motsånd. Vi är fast beslutna att erbjuda de bästa lösningarna. Unlimit your world.

SE VIDEO

VISION.

Vi vill ge användarna produkter som möjliggör ett aktivt liv. Produkter som överträffar deras förväntningar. Vi tror att rullstolar ska vara lika dynamiska och unika som varje användare. Vi på Küschall har arbetat nära med användare för att säkerställa att vi utvecklar rätt lösningar.

Varje Küschall-rullstol är anpassningsbar för att kunna utformas för att tillgodose användarnas individuella behov. Våra stolar är byggda av experter, designade med passion och producerade med avancerad teknik.

Vi tror att Küschall tillhandahåller de bästa produkterna för våra användare att leva ett aktivt liv.


VÄRDEN.

Design.

Våra rullstolar är designade med tanke på och utifrån användarnas behov. Modern design, avancerad teknik och ergonomi skiljer ut våra stolar.

Schweizisk Precision.

Precision, design och kvalitet. En Küschall-produkt garanterar en exceptionell upplevelse för varje användare.

Körprestanda.

Våra rullstolar är kända för sin överlägsna körprestanda. Med låg vikt och en konstruktion som låter all energin gå till framdrivning. Skapade med precision, för att ge våra användare en pålitlig och hållbar rullstol.


LÖFTE.

Vi strävar efter att skapa rullstolar som gör att du kan leva efter dina ambitioner.

Vi vill leverera stil, funktionalitet och pålitlighet - bygga förtroende och hjälpa till att uppnå dina mål. En Küschall-stol kan ta dig in till ett liv där allt är möjligt.

Unlimit Your World.


UNLIMIT YOUR WORLD

Logo Küschall