Loading...

Drivaggregat

Add-on lösningar för rullstolar

Alber Twion

Den snabbaste och lättaste drivaggregat

Effektiv, smart och rolig att köra, det står Twion för, det lättaste och snabbaste drivaggregatet. Det kompakta och tysta drivaggregatet med inbyggda lithiumionbatterier ger extra dragkraft, i standardutförandet upp till 6 km/h (tillval upp till 10 km/h). Twion en riktig lättviktare på bara 6 kg per hjul inklusive batterier. Med tillval av Mobility Plus paket kan man använda ännu fler funktioner i Twion Appen och kommunicera direkt med dina Twion hjul via en smartphone.

Se filmen

Alber E-Motion

Manuell framdrivningshjälp med kliniska fördelar

Alber e-motion kombinerar aktiv framdrivning med kliniska fördelar. Även rullstolsanvändare med nedsatt styrka kan förflytta sig självständigt med hjälp av e-motion. Med fjärrkontroll kan man sätta på eller stänga av hjulen, välja en av två körprogram för optimal körinställning – justerad enligt användarens individuella behov.

Se filmen

Alber E-Fix

Omvandla din manuella rullstol till en el-rullstol

Liten, lätt och snabb. E-fix omvandlar den manuella rullstolen till lättvikt eldriven rullstol. Det är enkelt att manövrera och erbjuder bra komfort tack vare den kompakta manöverboxen. Den tydliga displayen visar allt viktig information och de två kraftfulla elmotorer tyst framdriver rullstolen allt från trånga utrymmen till backar utomhus. Det kraftfulla batteriet väger endast 2 kilo och är inte större än mjölkpaket.

Se filmen